olvasd el!

INFORMÁCIÓK, ÉRDEKESSÉGEK AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT TECHNOLÓGIÁKRÓL

OFFGRID

MITŐL ÖKO A heimHOUSE OFFGRID HÁZ?


Off Grid öko-házakat részben, vagy egészében újrahasznosítható, vagy már újrahasznosított anyagok, intelligens technológiák és megújuló energiaforrások felhasználásával építjük, amelyek csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást, az energiaigényt és az ökológiai lábnyomunkat. Egy Off Grid házban a környezetvédelem, a kényelem és a technológia kéz a kézben járnak egymással.

Yellow safety helmet on solar cell panel

ENERGIAHATÉKONYSÁG

Az Off Grid házak energiafelhasználása és energiahatékonysága


A jó szigetelés és a megfelelő orientáció ugyan csökkenti az épület hőenergia-igényét, de egyéb feladatok is hárulnak ránk az energiafelhasználás csökkentése érdekében.

3d-house-with-solar-pannels

OFFGRID

Melyek az Off Grid ház és élet legfontosabb részei, elemei?

Ahhoz, hogy leendő Off Grid otthonunk valóban minimális környezetterhelést okozzon és energiahatékonyan működjön néhány alapvetéssel mindenképpen tisztában kell lennünk. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogyan lehet alacsony energiafelhasználású, környezetbarát házat tervezni és építeni!

solargeneral

NAPENERGIA

Energiatárolással kombinált napelemes rendszer tervezése

A hibrid vagy Off Grid energiarendszerhez szükséges berendezések kiválasztása vagy megvásárlása előtt a telepítőnek kiválóan kell ismernie az energiatároló rendszer méretezésének alapjait. A folyamat legfontosabb része a terhelési profil, vagy terhelési táblázat készítése, hogy megbecsülhessük a naponta előállítandó és tárolni kívánt energia mennyiségét. Az általános lépések a következők:

SZENNYVÍZ

A BIOLÓGIAI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ

A szennyvíztisztító használatával egyszeri beruházást követően függetlenek maradhatnak a folyamatosan növekvő csatornaszolgáltatási költségektől, sőt, részben a közüzemi víz díjának növekedésétől is. Ezen túl a víz újrahasznosításával jelentősen csökkentik a felesleges pazarlást, egyben a környezeti terhelést is.

Fenntartható építészet

Hogyan építsünk fenntarthatóan és érjük el a szén-dioxid csökkentési célokat, miközben a növekvő népesség lakhatási és infrastrukturális igényeit is figyelembe...

olvass tovább

TETSZIK A heimHOUSE?

NÉZD MEG A TÍPUSTERVEKET!

Kérj árajánlatot!