61-110 M2

CSALÁDI HÁZAK

65-140 négyzetméteres családi házaink kényelmes otthont adnak ugyanúgy pároknak, mint sokgyermekes nagycsaládoknak. Hálózattól független (rezsimentes) kivitelben!

PALERMO FLAT

Modern, átgondolt térelosztású, minimalista stílusban megalkotott gerendafalas családi ház, 95 m2-en. 

OREGON

Az Oregon 61 m2-es ideális csendes otthon kis család részére. Átgondolt kialakítása révén, helytakarékos, praktikus. 

110 M2 FELETT

CSALÁDI HÁZAK

03-DeepGreen-nr13-xht194-_GODOLLO-URBAN-scaled
GÖDÖLLŐ

Tágas és kényelmes családi ház tágas, fedett terasszal 127 m²-en, ideális választás többgyerekes család részére. Természetközeli hangulat, egészséges környezetet.

SAMBEEK

Letisztult formatervezésű emeletes ház kis család számára 70+70 nm-en.  A földszinti és az emeleti teraszok a természet élvezetét teszik lehetővé minden évszakban.

03-DeepGreen-nr13-xht194-_PALERMO-scaled
PALERMO

Kényelmes és hangulatos családi otthon a természetesség jegyében. A terasz, a tágas nappali és a praktikus beosztás minőségi életteret biztosít az egész család számára.

15-60 M2

NYARALÓK

15-40 négyzetméteres szigetelt, apró gerendaházaink tökéletesen alkalmasak nyaralónak, pihenőháznak!

FIRTOS

Nyári laknak ajánlott romantikus zsalutáblás faházikó mindössze 27.37 m2 felületen. A kényelmes pihenőhely hálószobából, fürdőszobából, nappali helyiségből áll.  

BALATON

Praktikusan kialakított hétvégi ház arányos, jó beosztású, kellemes pihenőhely. Szépen harmonizál a természettel, a zöld övezetek valódi dísze.

NIZZA

Letisztult tervezés, egyszerű belső terek. Maga a megtestesült nyugalom és természetközeliség. Ideális otthon vagy nyaraló pároknak!

LETISZTULT. TERMÉSZETES.

GYÖNYÖRŰ BELSŐ TEREK

MEGTETSZETT VALAMELYIK HÁZ? KÉRD EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Kérj árajánlatot!