Mint Atlantisz, a rég elsüllyedt ország,
Halljátok? Erdély harangoz a mélyben. Elmerült székely faluk hangja szól
Halkan, halkan a tengerfenéken.
Magyar hajósok, hallgatózzatok,
Ha jártok ott fenn förgeteges éjben:
Erdély harangoz, harangoz a mélyben.

Reményik Sándor: Atlantisz harangoz

Erdély

megosztom:
Stunning autumn nature with misty landscape,Holbav village,Carpathians,Transylvania,Romania,Europe

SZÍV ÉS LÉLEK

ERDÉLY, ERDÉLYORSZÁG

 Transsylvania, Siebenbürgen. Székelyek. Jólelkűség, humor, tisztaság, őszinteség, barátság, vendéglátás. Havasok. Hegyek. Medvék. Farkasok. Fenyvesek. Borona és gerendaházak. Természetesség. Szerelem első és sokadik látásra. Ami nem enged, ami fogva tart, ami rabul ejt. Aki járt már a Fogarasi-havasokban, a Parajdi sóbányában, a Gyilkos tónál, Korondon, Nagykárolyban, Aradon vagy a többi csodálatos erdélyi városban, megszállt valamelyik falusi szálláshelyen, az ha külföldi utazásban gondolkodik, sosem akar többet máshol pihenni, kirándulni. Erdély nem csupán a táj káprázatos szépségétől lesz felejthetetlen, Erdély az ott élő székelyektől, magyaroktól válik azzá, ami miatt örökre visszahúz majd a szívünk.

él

erdély lüktet

Mert Erdély él, Erdély lüktet, Erdély dobban, mint a szívünk, mert Erdély lélegzik, mint a tüdőnk, Erdély alkot, mint az elménk, Erdély érez, mint a lelkünk. Erdély a remény, a szépség, a szabadság, az idő. Erdély maga a Természet legtisztább leképezése, amelyhez az ember nem úrnak, hanem társnak szegődött.

Aerial drone shot of a lake and green forest in Transylvania, Romania
szolgaltatasok

heimhouse

otthon erdélyi szívvel

Erdély jobbá, érzékenyebbé, alkalmazkodóbbá, szelídebbé és szabadabbá teszi az embert. Tiszteletre, szeretetre és elfogadásra ösztönöz, anélkül hogy meg akarna változtatni bennünket. És Erdély egy kicsiny, de annál megkapóbb szeglete most Magyarországra is megérkezett. Mert egy kis Erdély mindenkinek jár. A HeimHouse által képviselt, forgalmazott kivételes minőségű erdélyi borona és gerendaházak melegét, a Kárpátok fenyveseinek az illatát minden négyzetcentiméteren érezni fogod. Székely mesterembereink kivétel nélkül több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek, hogy az általad kiválasztott leendő házad, igazi Otthonod legyen. A természet iránt érzett felelősségünket az összes beépítésre kerülő anyagnál tapasztalni fogod. Nem használunk műanyagokat, betont, sőt akár teljesen önfenntartó is lehet új gerendaházad, amivel minimalizálhatod az ökológiai lábnyomodat.  Mindezt akár 1 hónap alatt. Egy HeimHouse természetes házban az életed sokkal egészségesebb és tisztább lesz.

Ismerkedj meg velünk egy kicsit jobban.

Fenntartható építészet

Hogyan építsünk fenntarthatóan és érjük el a szén-dioxid csökkentési célokat, miközben a növekvő népesség lakhatási és infrastrukturális igényeit is figyelembe vesszük?

Okos, tartós és gazdaságos – TITAN ESS

A TITAN ESS rendszerben nemcsak a rendkívül tartós LTO cella-modulokat találod meg, hanem az intelligens töltéskiegyenlítőt, az invertert és az energiagazdálkodásért felelős szoftvert is, hogy az egész rendszer zökkenőmentesen működhessen. Igényeidnek megfelelően a TITAN ESS később bővíthető is és nagyon magas élettartamot biztosít.

No more posts to show

Kérj árajánlatot!