heimhouse

Az energiatárolás technológiai fejlődése

megosztom:

Az energiatárolás technológiai fejlődése

Az egyszerű egyenáramú kapcsolt napelemes rendszereket egykor csak távoli áramellátó rendszerekhez és hálózaton kívüli otthonokhoz használták, de az elmúlt évtizedben az inverteres technológia gyorsan fejlődött, és új váltakozó áramú kapcsolt energiatároló konfigurációk kialakulásához vezetett. Az egyenáramú kapcsolt rendszerek azonban még korántsem haltak meg, valójában az akkumulátoros rendszerek feltöltése napelemes töltésszabályozóval vagy hibrid napelemes inverterrel még mindig a rendelkezésre álló leghatékonyabb módszer.

A napenergia akkumulátorban történő tárolását elősegítő fejlesztések mozgatórugója az energiabiztonság. A klímaváltozás miatt bekövetkező időjárási események gyakran elhúzódó áramkimaradásokat okoznak, így az akkumulátoros rendszerek azonnali tartalék energiát biztosíthatnak a fogyasztók számára. A lakossági akkumulátortároló rendszerek az energiafüggetlenséget is lehetővé teszik, eszközöket biztosítanak a saját megújuló energia előállításához és tárolásához.

Az elmúlt években az akkumulátortechnológia rengeteget fejlődött, és számos új lítium cellatípus jelent meg, miközben a gyártók különböző módokat vizsgálnak az akkumulátorok új vagy meglévő napelemes rendszerekhez történő hozzáadásához vagy párosításához.

Okos, tartós és gazdaságos - TITAN ESS

A TITAN ESS csúcstechnológiájú LTO cellákból álló energiatároló-rendszere lehetővé teszi, hogy HeimHouse gerendaházad napelemes rendszere segítségével éves energiaigényed 100 % -át is saját termelésű megújuló energiával fedezd! Vedd kézbe a jövő energetikai megoldásait, csökkentse minimálisra az energiaköltségeidet és ökológiai lábnyomodat! A HeimHouse PRÉMIUM gerendaházakba telepített TITAN ESS tökéletes megoldás, ha a lehető legnagyobb függetlenségre vágyódsz és teljesen önálló energiagazdálkodást szeretnél folytatni. Egy TITAN ESS-el felszerelt PREMIUM HeimHouse gerendaház maximális önellátást, csúcskapacitást és teljesítményt kínál és még a nagyobb fotovoltaikus rendszerekkel is remekül együttműködik. A Victron vagy SunGrow hybrid inverter/töltőivel kombinálva a megújuló energiaellátásod az év minden napján biztosított lesz!
pexels-tom-fisk-9893729

Miért válasszam a HeimHouse gerendaházakat?

HeimHouse gerendaházainkat teljes egészében újrahasznosítható, intelligens technológiák és megújuló energiaforrások felhasználásával építjük, amelyek csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást, az energiaigényt és az ökológiai lábnyomunkat. Egy HeimHouse gerendaházban a környezetvédelem, a kényelem és a technológia kéz a kézben járnak egymással.

 Természetes szén-dioxid lebontás gerendaházzal

Ahogy a fák nőnek, felszívják a szén-dioxidot, és a fotoszintézis részeként lekötik a szenet a sejtjeikben. Amikor a fát faként használják fel az építőiparban, ez a szén az épület teljes élettartama alatt megmarad – nos, ez a legtökéletesebb természetes szén-megkötés!

Az energiatárolók összehasonlítása – Milyen tényezők fontosak vásárláskor?

Az akkumulátorok kémia, hatékonyság és kompatibilitás terén drámaian sokat fejlődtek az elmúlt években. Amennyiben ilyen rendszer vásárlása előtt állsz, érdemes tudnod, hogy mely jellemzők és specifikációk a legfontosabbak, amelyek a leginkább hozzájárulhatnak HeimHouse gerendaházad megújuló energia-rendszerének folyamatos és megbízható működéséhez.

No more posts to show