heimhouse

Az energiatárolás technológiai fejlődése

megosztom:

Az energiatárolás technológiai fejlődése

Az egyszerű egyenáramú kapcsolt napelemes rendszereket egykor csak távoli áramellátó rendszerekhez és hálózaton kívüli otthonokhoz használták, de az elmúlt évtizedben az inverteres technológia gyorsan fejlődött, és új váltakozó áramú kapcsolt energiatároló konfigurációk kialakulásához vezetett. Az egyenáramú kapcsolt rendszerek azonban még korántsem haltak meg, valójában az akkumulátoros rendszerek feltöltése napelemes töltésszabályozóval vagy hibrid napelemes inverterrel még mindig a rendelkezésre álló leghatékonyabb módszer.

A napenergia akkumulátorban történő tárolását elősegítő fejlesztések mozgatórugója az energiabiztonság. A klímaváltozás miatt bekövetkező időjárási események gyakran elhúzódó áramkimaradásokat okoznak, így az akkumulátoros rendszerek azonnali tartalék energiát biztosíthatnak a fogyasztók számára. A lakossági akkumulátortároló rendszerek az energiafüggetlenséget is lehetővé teszik, eszközöket biztosítanak a saját megújuló energia előállításához és tárolásához.

Az elmúlt években az akkumulátortechnológia rengeteget fejlődött, és számos új lítium cellatípus jelent meg, miközben a gyártók különböző módokat vizsgálnak az akkumulátorok új vagy meglévő napelemes rendszerekhez történő hozzáadásához vagy párosításához.

Okos, tartós és gazdaságos - TITAN ESS

A TITAN ESS csúcstechnológiájú LTO cellákból álló energiatároló-rendszere lehetővé teszi, hogy HeimHouse gerendaházad napelemes rendszere segítségével éves energiaigényed 100 % -át is saját termelésű megújuló energiával fedezd! Vedd kézbe a jövő energetikai megoldásait, csökkentse minimálisra az energiaköltségeidet és ökológiai lábnyomodat! A HeimHouse PRÉMIUM gerendaházakba telepített TITAN ESS tökéletes megoldás, ha a lehető legnagyobb függetlenségre vágyódsz és teljesen önálló energiagazdálkodást szeretnél folytatni. Egy TITAN ESS-el felszerelt PREMIUM HeimHouse gerendaház maximális önellátást, csúcskapacitást és teljesítményt kínál és még a nagyobb fotovoltaikus rendszerekkel is remekül együttműködik. A Victron vagy SunGrow hybrid inverter/töltőivel kombinálva a megújuló energiaellátásod az év minden napján biztosított lesz!
pexels-tom-fisk-9893729

Tárolástól az összeszerelésig

A felületkezeléssel szállított gerendaház osztályozott, minőségi lucfenyőből készült. A faanyagot gyárilag, gomba, rovar és vízálló fürdetéssel kezeljük. A gerendaházak csomagolása nem vízzáró, ezért a felállításig védett, száraz helyen, a talajtól eltávolítva kell tárolni. Az alappal érintkező részeket minősített favédőszerrel lekezeljük.

Miért válasszam a HeimHouse gerendaházakat?

HeimHouse gerendaházainkat teljes egészében újrahasznosítható, intelligens technológiák és megújuló energiaforrások felhasználásával építjük, amelyek csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást, az energiaigényt és az ökológiai lábnyomunkat. Egy HeimHouse gerendaházban a környezetvédelem, a kényelem és a technológia kéz a kézben járnak egymással.

Hagyományos életvitel, ultramodern technológiával

A megújuló energia tárolásának technológiai fejlődése lehetővé teszi, hogy aki csökkenteni szeretné a nagy energetikai hálózatoktól való függőségét, az akár ma váltson. Ennek a lehetőségnek a megalapozásában jelenleg egyértelműen a lítium alapú akkumulátoraié a főszerep.

No more posts to show

Kérj árajánlatot!