heimhouse

Az energiafelhasználás minimalizálása

megosztom:

A hálózaton kívüli megújuló energia rendszered felállításának első lépése a villamosenergia-felhasználás minimalizálása.

A szükséges villamosenergia csökkentése, és ezáltal a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos villamosenergia-rendszerek méretének és tőkeköltségének csökkentése érdekében olyan feladatokat, mint a víz- és a helyiségfűtés, külön megújuló energiaforrások, például biomassza kazánok, talaj- és levegőhőszivattyúk vagy napenergiával működő vízmelegítők segítségével lehet elvégezni, melyeket mind biztosítunk egy HeimHouse Premium Off-Grid gerendaházhoz.

Megéri a szigetüzem? Hosszú távon mindenképpen. Ehhez azonban pontosan kell mértezni leendő rendszeredet. Ahhoz hogy pontosabb képet kapj az árakról és a lehetőségekről, kérjük keress meg minket e-mailen és mi hamarosan felvesszük veled  a kapcsolatot.

pexels-tom-fisk-9893729

Milyen eszközöket igényel a hálózaton kívüli napelemes rendszer?

Az alábbiakban láthatod azokat a főbb berendezéseket, amelyeket egy HeimHouse gerendaház Off Grid napelemes rendszer telepítése során beépítünk:

Napelemek ( solar panel)

Napelemes töltésszabályozó (charge controller)

Solar inverter (ek) ( DC/AC converter)

ESS, Akkumulátor  ( battery)

Rögzítő és állványrendszer

Vezetékek

Csatlakozó dobozok

Biztosítékok

HeimHouse All-in-one napenergia megoldások!

A 48V egyenfeszültségen működő prémium rendszereinket hétvégi, nyaraló és állandó lakhatású gerendaházainkba ajánljuk. Ha a típustervek alapján kiválasztott HeimHouse önfenntartó gerendaházban fontos a stabil áramellátás, az egyszerű vezetékezés, a kis helyigény, ugyanakkor évtizedes használatra tervezed eszközeidet, akkor ezek a rendszerek Neked készültek.

Mitől öko a heimhouse offgrid ház?

Off Grid öko-házakat részben, vagy egészében újrahasznosítható, vagy már újrahasznosított anyagok, intelligens technológiák és megújuló energiaforrások felhasználásával építjük, amelyek csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást, az energiaigényt és az ökológiai lábnyomunkat. Egy Off Grid házban a környezetvédelem, a kényelem és a technológia kéz a kézben járnak egymással.

Hogyan lehet független egy HeimHouse gerendaház?

A napelemes rendszereket telepítő, forgalmazó társaságok igyekeznek felzárkózni a jövőbeli igényekhez és egyre több helyen találkozhatunk akkumulátor nélküli, ugyanakkor„akkumulátorra kész” reklámozású, hybrid napelemes rendszerekkel.

 Természetes szén-dioxid lebontás gerendaházzal

Ahogy a fák nőnek, felszívják a szén-dioxidot, és a fotoszintézis részeként lekötik a szenet a sejtjeikben. Amikor a fát faként használják fel az építőiparban, ez a szén az épület teljes élettartama alatt megmarad – nos, ez a legtökéletesebb természetes szén-megkötés!

No more posts to show

Kérj árajánlatot!