HeimHouse All-in-one napenergia megoldások!

5 kw 48 V Prémium Off-Grid/hybrid rendszer

11 000 € + ÁFÁtól

TETSZIK!

Prémium napelemes energiatároló rendszerünket azokhoz a közepes alapterületű ( max. 65 nm) gerendaházainkhoz ajánljuk, ahol fontos a stabil áramellátás, a teljesen zöld energia használata, és jellemzően átlagos fogyasztókkal ( kisebb hűtő, infra fűtés, mosógép, stb.) rendelkeznek. Elsősorban olyan tudatos, energiafüggetlenségre vágyó kisebb családoknak ajánljuk, akik elsősorban nem villamos energiával akarják melegíteni vagy hűteni az otthonukat és szívesen főznek és sütnek inkább gázzal. Ha ezekben a jellemzőkben magadra ismersz, akkor erre a rendszerre lehet szükséged ahhoz, hogy tökéletes nyugalmat és energiabiztonságot teremts magadnak új otthonodban.

Ha a típustervek alapján kiválasztottad HeimHouse önfenntartó gerendaházadat, az akár évtizedes használatra tervezett technológiákban biztosan örömödet leled. Rendszerünk a megnövekedett igények függvényében egyszerűen bővíthetőek.

Az általunk ajánlott rendszerkonfiguráció képes energiával ellátni a led lámpákat, a szennyvíztisztító szivattyúját, egy közepes űrtartalmú, hatékony hűtőszekrényt, hőszivattyús villanybojlert, vasalót, hajszárítót laptopot, Wi-Fi modemet, TV-t és más szórakoztató berendezéseket. Ha ezeket a készülékeket este is folyamatosan szeretnéd használni, akkor a konfiguráció részét képező energiatárolót később – mindenkori igényeidnek megfelelően- bármikor bővítheted.

Az Easy Solar egy házban ötvözi az MPPT szolár töltésszabályozót, az invertert / töltőt és az AC elosztót. A termék minimális kábelezéssel könnyen telepíthető. Színes vezérlőpult, hogy mindent átláthass: napelemek teljesítménye, energiatároló feszültség,, töltöttség pillanatnyi fogyasztás, generátor töltés és még sok minden más egy látványos, színes monitoron.

Két kiemelkedő funkció:

 1. Elsőbbséget élvez az energiatároló töltése az MPPT töltésvezérlővel
 2. Csatlakozik az internethez, lehetővé téve a távfelügyeletet (VRM webhely) és a távvezérlést

AC elosztás

Az AC elosztás egy RCD-ből (30mA / 63A) és négy váltakozó áramú kimenetből áll, amelyeket két 10A és két 16A megszakító véd. További 16A kimenetet az AC bemenet vezérel: csak akkor kapcsol be, ha rendelkezésre áll váltóáram.

A szolár töltésszabályozó: Blue Solar MPPT 150/10-MC4, az inverter / töltő: MultiPlus 48/5000/70-100

Akár 3 string PV panel is csatlakoztatható a három darab MC4 (PV-ST01) PV csatlakozóhoz.

Az MPPT töltésvezérlő és a MultiPlus Compact inverter / töltő megosztja az egyenáramú akkumulátor kábeleket (tartozék). Az energiatároló napenergiával (BlueSolar MPPT) és / vagy váltóárammal (inverter / töltő) is tölthető közvetlenül a közüzemi hálózat vagy a generátor segítségével.

– AC

Az AC elosztó egy RCD-ből (30 mA / 16 A) és négy váltakozó áramú kimenetből áll, amelyeket két 10A és két 16A megszakító véd. Egy 16A-os kimenetet az AC bemenet vezérel: csak akkor kapcsol be, ha rendelkezésre áll váltóáram.

– PowerAssist

Az egyedülálló PowerAssist technológia megvédi a hálózatot vagy a generátort a túlterheléstől azáltal, hogy szükség esetén extra inverter-energiát ad a rendszerhez.

– Generátorról közvetlen töltési lehetőség az akkumulátorba

Inverter paraméterek ( egyenként!)

Kimenő feszültség: 230V

Bemenő feszültség: 19-33V

Folyamatos teljesítmény 25 Celsiuson: 4000W

Csúcsteljesítmény: 10000 Watt

Hatékonyság: 95%

Napelemes töltésvezérlő paraméterek

Napelemek maximális nyitott feszültsége: 150V

Napelemek maximális teljesítménye: 5800W

3 db MC4 csatlakozó

Súly: 35 kg

Garancia 5 év ( további 5 évvel meghosszabbítható)

 • Miért lítium-vas-foszfát?

  A lítium-vas-foszfát (LiFePO4 vagy LFP) az egyik legbiztonságosabb a li-ion akkumulátorok között. Az LFP cellák névleges feszültsége 3,2 V (ólom-savas akkumulátorok: 2 V / cella).

  Élettartam

  Az LFP akkumulátort nem kell teljesen feltölteni. Az élettartam részleges töltés esetén is kissé javul. Ez az LFP egyik fő előnye az ólom-savhoz képest.

  További előnyök a széles üzemi hőmérséklet-tartomány, a kiváló ciklikus teljesítmény, az alacsony belső ellenállás és a magas hatékonyság.

  Hatékonyság

  Számos alkalmazásban (különösen a hálózaton kívüli napenergia és / vagy szél) az energiahatékonyság döntő fontosságú lehet. Az átlagos ólom-sav akkumulátor oda-vissza energiahatékonysága (100% -ról 0% -ra és 100% -ra töltött állapotban) 80%.

  Az LFP akkumulátor oda-vissza energiahatékonysága 92%.

  Méret és súly

  Akár 70% -al több hely és súlymegtakarítás érhető el az ólomsavas akkukhoz képest

  Drága?

  Az LFP energiatárolók a Titanhoz képest alacsonyabb kezdeti költségeket jelentenek. A Titanhoz képest ugyan rövidebb élettartammal rendelkezik, de a magasfokú megbízhatóság és hatékonyság ennek az energiatárolónak is fontos jellemzője.

  Sejtek kiegyensúlyozása és monitorozása

  Az LFP energiatároló BMS-el, azaz cella-kiegyensúlyozással és cella-figyeléssel is rendelkezik. Több azonos típusú, kapacitású ( gyártású)  energiatárolót párhuzamosan is lehet kötni, így a rendszer a későbbiekben könnyen bővíthető. A cellák töltöttségének, feszültségének ellenőrzését pedig beépített coulomterrel lehet ellenőrizni.

  Az energiatároló kezelő rendszerének (BMS) funkciói

  1. Riasztási funkció, amikor az energiatároló valamelyik cellájának a feszültsége 3,1 V alá csökken
  2. Leválasztja vagy leállítja a terhelést, ha a cella feszültsége kevesebb, mint 2,8 V
  3. Leállítja a töltési folyamatot, amikor az energiatároló valamelyik cellájának feszültsége meghaladja a 4,2 V-ot.

  4. Leállítja a rendszert, ha egy cella hőmérséklete meghaladja az 50 ° C-ot.

  Jellemzők

  Névleges feszültség: 51,2 V

  Névleges kapacitás: 100Ah

  Névleges teljesítmény: 5120 Wh

  Használható energia: 3800 Wh

  Kisütési feszültség: 46-48,8V

  Töltési feszültség: 56-57,6V

  Ajánlott töltési/kisütési áram: 34 A

  Kommunikációs port ( opció) : RS485

  Páratartalom: 5-90%

  Magasság: max. 2000m

  Működési hőmérséklet: 0-50 Celsius

  Ciklusszám: akár több, mint 6000 (+25 Celsius)

  Tervezett élettartam: 10 év (+25 Celsius)

  Súly: 56 Kg

Az LG új modulja, a NeON ™ 2 a CELLO technológiát alkalmazza. A CELLO technológia 3 gyűjtősínt 12 vékony vezetékkel helyettesít a teljesítmény és a megbízhatóság növelése érdekében. A NeON ™ 2 bemutatja az LG erőfeszítéseit a hatékonyság növelésére.

FŐBB JELLEMZŐK

Fokozott teljesítménygarancia

Az LG NeON ™ 2 fekete fokozott teljesítménygaranciával rendelkezik. Az éves lebomlás -0,7% / év -0,6% / év szintre csökkent. A cella 25 év után is 2,4% -kal nagyobb teljesítményt garantál, mint a korábbi NeON ™ modulok.

Nagy teljesítmény

A korábbi modellekhez képest az LG NeON ™ 2 fekete-t úgy tervezték, hogy jelentősen növelje a kimeneti hatékonyságot, így korlátozott helyen is hatékony legyen.

Esztétikum

Az LG NeON ™ 2 Black esztétikai szempontok figyelembe vétele mellett vékonyabb vezetékekkel készült, amelyek távolról teljesen feketének látszanak. A termék modern kialakításával növelheted HeimHouse gerendaházad értékét.

Kiemelkedő tartósság

Megerősített vázszerkezetével az LG további 2 évvel meghosszabbította a NeON ™ 2 black garanciáját. Ezenkívül az LG NeON ™ 2 Black 6000 Pa-ig elülső terhelést és 5400 Pa-ig terjedő hátsó terhelést képes kibírni.

Jobb teljesítmény egy napsütéses napon

A megnövekedett hőmérsékleti együtthatónak köszönhetően az LG NeON ™ 2 Black jobban teljesít napsütéses napokon.

Kétoldalas sejtszerkezet

Az LG NeON ™ 2 Black modul hátuljáról visszaverődő fénysugár nagy mennyiségű további energiát generál.

 • A nyitott acéllemez profilokból készülő tartószerkezet speciálisan napelemek fogadására lett kifejlesztve. A szerkezetet alkotó alapkeretek kétpontos rögzítéssel kapcsolódnak a talajhoz. A telepítés helyszínének függvényében alakítható rendszer egységesített elemekből épül fel. A napelem- tartószerkezeteket az Európai Unióban előírt Eurocode szabványoknak megfelelően méretezik az időjárási igénybevételre. Mindez a minőségi alapanyagokkal együtt hosszútávú megbízhatóságot, stabilitást garantál a technológiának.

  Az Off-Grid prémium napelem-tartószerkezetekkel felépített rendszereink a stabilitás mellett a hatékonyság növeléséről is gondoskodnak.

Ez érdekel!

Fenntartható építészet

Hogyan építsünk fenntarthatóan és érjük el a szén-dioxid csökkentési célokat, miközben a növekvő népesség lakhatási és infrastrukturális igényeit is figyelembe vesszük?

Okos, tartós és gazdaságos – TITAN ESS

A TITAN ESS rendszerben nemcsak a rendkívül tartós LTO cella-modulokat találod meg, hanem az intelligens töltéskiegyenlítőt, az invertert és az energiagazdálkodásért felelős szoftvert is, hogy az egész rendszer zökkenőmentesen működhessen. Igényeidnek megfelelően a TITAN ESS később bővíthető is és nagyon magas élettartamot biztosít.

No more posts to show

VAN KÉRDÉSED?

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

Kérj árajánlatot!