HeimHouse All-in-one napenergia megoldások!

20 kw 48 V Prémium Off-Grid/hybrid rendszer

38 000 € + ÁFÁtól

TETSZIK!

Prémium napelemes energiatároló rendszereinket azokhoz a nagy alapterületű ( max. 200 nm) gerendaházainkhoz ajánljuk, ahol fontos a stabil áramellátás, a teljesen zöld energia használata, és jellemzően nagyobb fogyasztókkal ( mélyhűtő, elektromos fűtés, villanytűzhely stb.) rendelkeznek. Ha a típustervek alapján kiválasztottad HeimHouse önfenntartó gerendaházadat, a több évtizedes használatra tervezett technológiákban biztosan örömödet leled.

Két váltóáramú bemenet integrált átkapcsolóval

A Quattro két független váltóáramú forráshoz csatlakoztatható, például a nyilvános hálózathoz és egy generátorhoz, vagy akár két generátorhoz. A Quattro automatikusan csatlakozik az aktív forráshoz.

Két váltakozó áramú kimenet

A Quattro átveszi a csatlakoztatott terhelések táplálását hálózati meghibásodás esetén, vagy ha a generátor áramellátása megszakad. Ez olyan gyorsan (kevesebb, mint 20 milliszekundum) történik, hogy a számítógépek és más elektronikus berendezések megszakítás nélkül működnek tovább. A második kimenet csak akkor él, ha váltakozó áram áll rendelkezésre a Quattro egyik bemenetén. Erre a kimenetre olyan terhelések köthetők, amelyek nem merítik le az energiatárolót, például egy vízmelegítő. A párhuzamos működésnek köszönhetően gyakorlatilag korlátlan teljesítményt biztosít. Legfeljebb 6 Quattro egység működhet párhuzamosan.

Háromfázisú képesség

Három egység konfigurálható háromfázisú kimenetre. De ez még nem minden: legfeljebb 6X három egységet párhuzamosan is lehet csatlakoztatni.

PowerControl – Korlátozott generátor, hálózati teljesítmény kezelése

A Quattro nagyon erős töltő. Ezért sok áramot képes kivenni a kompatibilis a generátorból vagy a hálózati tápellátásból. Minden váltakozó áramú bemenetre beállítható egy áramkorlát. A Quattro ekkor figyelembe veszi az egyéb váltakozó áramú terheléseket, és minden tartalékot felhasznál a töltéshez, ezzel megakadályozva a generátor vagy a hálózati áramellátás túlterhelését.

PowerAssist – A hálózat, vagy a generátor teljesítményének növelése

Ez a funkció egy újabb dimenzióba emeli a PowerControl elvét, lehetővé téve a Quattro számára, hogy kiegészítse az alternatív forrás kapacitását. Ahol a csúcsteljesítményre gyakran csak korlátozott ideig van szükség, a Quattro gondoskodik arról, hogy az elégtelen hálózati vagy generátorteljesítményt azonnal ellensúlyozza az energiatároló által biztosított energia. Amikor a terhelés csökken, a tartalék energiát az energiatároló újratöltésére használhatjuk.

Napenergia

A Quattro használható hálózaton kívüli, hálózathoz csatlakoztatott napelemes és más alternatív energiarendszerekben. Hálózati meghibásodás esetén is rendelkezésre áll a váltóáramú energia amennyiben rendelkezel energiatárolóval. (

Rendszerfigyelés és ellenőrzés

Számos lehetőség áll rendelkezésre: Energiatároló-figyelő, vezérlőpult, Color Control panel, okostelefon vagy táblagép (Bluetooth Smart), laptop vagy számítógép (USB vagy RS232).

Távfelügyelet és vezérlés

Victron Ethernet, Venus GX és a Color Control színes vezérlő opcionális tartozék.

Az adatok tárolhatók és megjeleníthetők a VRM (Victron Remote Management) weboldalon.

Távoli konfigurálás

Ha az eszközt csatlakoztatjuk az Ethernet-hez, a Color Control panellel rendelkező rendszerek beállításai megváltoztathatók.

  • Beépített Bluetooth Smart
  • Vezeték nélküli megoldás a SmartSolar töltésvezérlők beállításához, monitorozásához, frissítéséhez és szinkronizálásához.
  • Rendkívül gyors maximális teljesítménypont követés (MPPT)
  • Különösen felhős égbolt esetén, amikor a fényintenzitás folyamatosan változik, az ultragyors MPPT vezérlő akár 30% -kal javítja az energiatermelést a PWM töltésvezérlőkhöz képest, és akár 10% -kal a lassabb MPPT-vezérlőkhöz képest.
  • Maximális teljesítménypont-érzékelés részleges árnyékolás esetén (részleges árnyékolás esetén két vagy több maximális teljesítménypont (MPP) lehet jelen a teljesítmény-feszültség görbén. A hagyományos MPPT-k általában egy helyi MPP-hez kötődnek, ami nem biztos, hogy éppen az optimális MPP. Az innovatív SmartSolar algoritmus az optimális MPP-hez való rögzítéssel mindig maximalizálja az energiatermelést.
  • Kiemelkedő konverziós hatékonyság ( a maximális hatékonyság meghaladja a 99% -ot).
  • Nincs hűtőventilátor.
  • Rugalmas töltési algoritmus: teljesen programozható töltési algoritmus, és nyolc előre programozott, választható algoritmus
  • Kiterjedt elektronikus védelem: Túlmelegedés elleni védelem és a teljesítmény csökkentése magas hőmérséklet esetén. PV rövidzárlat és PV fordított polaritásvédelem. PV fordított áram védelem. Belső hőmérséklet érzékelő
  • Kompenzálja az abszorpciót és az úszó töltési feszültséget a hőmérséklethez.
  • Opcionálisan külső energiatároló feszültség- és hőmérsékletérzékelés Bluetooth-on keresztül
  • A Smart Battery Sense vagy a külön rendelhető BMV-712 Smart Battery Monitor használható az energiatároló feszültségének és hőmérsékletének egy vagy több SmartSolar töltésvezérlővel történő kommunikációjára.
  • VE.Direct: Vezetékes adatkapcsolathoz, a Color Control GX-hez, vagy más GX-termékekhez, PC-hez vagy más eszközökhöz.
  • Csatlakozás például egy VE.BUS BMS-hez.
  • Programozható relé
  • Programozható (például okostelefonnal) riasztás
  • Opcionális: SmartSolar dugaszolható LCD kijelző: A vezérlő elején található dugót védő gumitömítés eltávolításával csatlakoztatható a külön megvásárolható kijelző.
  • Bluetooth: Smart Battery Sense Bluetooth-kapcsolat az opcionális, külön megvásárolható BMV-712 intelligens energiatároló monitorral.

  Energiatároló feszültség: 12/24 / 48V Auto Select

  Névleges töltőáram: 100A

  Névleges PV teljesítmény: 5800W/modul

  Max. PV rövidzárlati áram: 70A (max. 30A / MC4 csatlakozó)

  Maximális PV nyitott áramfeszültség: 250V (maximális hidegben 245V)

  Maximális hatékonyság: 99%

  Saját fogyasztás: kevesebb mint 35mA @ 12V / 20mA @ 48V

  Alapértelmezett beállítás: 14,4 / 28,8 / 43,2 / 57,6 V (szoftveresen Bluetooth-on keresztül, opcionális kijelzővel, vagy VE.Direct-el állítható)

  Töltési feszültség „úszó” alapértelmezett beállítás: 13,8 / 27,6 / 41,4 / 55,2 V (szoftveresen Bluetooth-on keresztül, opcionális kijelzővel, vagy VE.Direct-el állítható)

  Töltési feszültség “kiegyenlítése”    

  Töltési algoritmus többlépcsős adaptív (nyolc előre programozott algoritmus) vagy felhasználó által definiált algoritmus

  Hőmérséklet-kompenzáció -16 mV / -32 mV / -64 mV / ° C

  Üzemi hőmérséklet -30 – + 60 ° C (teljes névleges teljesítmény 40 ° C-ig)

  Páratartalom 95%

  Maximális magasság 5000m (teljes névleges teljesítmény 2000m-ig)

  Működési környezet: beltér

  Adatkommunikációs port: VE. közvetlen vagy Bluetooth

  Párhuzamos működés: Igen

  Három pár MC4 csatlakozó (MC4 modellek)

  Súly: 4,5 kg

  Méretek (magasság x szélesség x mélység) mm-ben: 246 x 295 x 103

  Védelmi kategória: IP43 (elektronikus alkatrészek), IP22 (csatlakozási terület)

  Biztonság

  1a) Ha több napenergiát termel a rendszer, mint amekkorát a töltésvezérlő kezelni tud, akkor a vezérlő korlátozza a bemeneti teljesítményt.

  1b) A PV feszültségnek meg kell haladnia az energiatároló Vbat + 5V értéket, hogy a vezérlő elindulhasson. Ezt követően a minimális PV feszültség Vbat + 1 V.

  2) A nagyobb rövidzárlati áramú PV tömb károsíthatja a vezérlőt.

A Prémium Off-Grid rendszerek iránt érdeklődőknek egy olyan energiatárolót hoztunk el, amelyet úgy terveztek, hogy egy egész életen át kitartson! A leghosszabb élettartamú nanotechnológiát alkalmazza a Titan, miközben a különböző kommunikációs eszközök és védelmi berendezések elektronikáját egy külön egységben tartalmazza.

Főbb jellemzők

Titan LTO – akár több, mint 30 000 ciklus (80% DOD).

Karbantartásmentes.

A leghosszabb vérható élettartammal rendelkező energiatároló.

Szélsőséges hőmérséklet mellett is biztonságosan használható (-40 ° C és 50 ° C között).

Nagy oda-vissza hatékonyság (RTE):> 95%.

Rendkívül biztonságos – ellenáll a mechanikai hatásoknak tűz- és robbanásveszély nélkül, így alacsony kockázatú energiatárolást biztosít bárhol is legyen rá szükség.

Kobaltmentes – ezekben az energiatárolókban nem használnak kobaltot.

Csúcstechnológiájú nanotechnológia.

Modulárisan bővíthető, így akár 50 kW-os, vagy még nagyobb energiatárolók is kialakíthatóak.

Rendkívül hosszú élettartam

100% DOD ( Depth Of Discharge- kisütési mélység) mellett is akár 30.000 ciklus – ez meghaladja a napi egy ciklus mellett a 80 éves élettartamot. 30 000 ciklus után az energiatároló még mindig elérheti az eredeti kapacitás 80% -át!

A Titan téglalap alakú cellákkal készül, hogy az energiatároló egységek maximálisan kihasználják a rendelkezést álló területet.

Példák a Titan LTO energiatároló modulokra:

Feszültség

200 Ah

400Ah bank

48V

3 modul (10 kWh)

2X3 modul (20 kWh)

Gyors akkumulátor töltés és kisütés

A Titan LTO a leggyorsabb töltési / kisütési lítium energiatároló. Folyamatos 10C ( az energiatároló  kapacitásának a 10x-eres töltési/kisütési árama) mellett 6 perc alatt teljesen feltölthető / kisüthető.

A Titan LTO az alacsony hőmérsékletű kisütési tulajdonságainak köszönhetően teljes kapacitásának akár 80% -át is képes elérni -30 ° C hőmérsékleten.

Off Grid és Hybrid energiatárolásra is

A Titan LTO energiatároló képes a hálózati energia kimaradása esetén áthidaló energia biztosítására. A lítium-titanát nanokristályokból álló megnövekedett anód felületét kifejezetten ezeknek a celláknak az élettartam növelésére tervezték, anód felületén grafit helyett lítium-titanát-nanokristályok találhatók. Ennek a technikai megoldásnak az az előnye, hogy az anód felülete kb. 100 négyzetméter / gramm – szemben a normál szén / 3 négyzetméter / gramm anód felületével. A hagyományos cellákhoz képest a nanokristályok több mint 30-szor nagyobb anód felülete lényegesen gyorsabban képes az újratöltésre, mint hagyományosabb alternatívái ( pl. a LifePo4) . A nanokristály szerkezet biztosítja az elektronok gyorsabb be- és kilépését, ez pedig lehetővé teszi a cellák rendkívül gyors feltöltését és kisütését.

Fokozott biztonság

A lítium-titanát-oxid cellák fokozott hatékonyságán túlmenően ez a technológia az alternatív lehetőségekhez képest magas szintű biztonságáról ismert. A technológia az alacsonyabb üzemi feszültsége miatt jelentős biztonsági előnyökkel rendelkezik. Mivel a lítium-titanát cellák teljesen szén mentesek, elkerülik a túlmelegedést, amely a hagyományos lítium energiatároló rendszerek kigyulladásának az egyik fő oka. Emellett a cellák ciklusszáma akár 5-10X magasabb, mint a LFP-é, ami forradalmi megközelítést jelent az energiatárolás területén.

Az LTO cella ciklus élettartama nagy sebességű töltéssel és kisütéssel

A Titan energiatárolókat akár tíz perc alatt is biztonságosan feltölthetjük, szemben a többi energiatárolóhoz szükséges 1-8 órával. A töltési ciklusok tehát sokkal rövidebbek más energiatárolókhoz képest.

A Titan újratöltési hatékonysága meghaladja a 98% -ot, ami rekordot jelent a megújuló energia területén!

Tehát a Titan miért lítium-titanate-oxide alapú cellákból áll?

Mert a lítium-titanate-oxide (LTO) jelenleg a legbiztonságosabb kémiájú cella a lítium-ionok között. A titán-oxide nanotechnológia lehetővé teszi a hihetetlenül gyors töltést ( 10C mellett akár 6 perc alatt 100%-os töltöttség) és lemerítést. Ütés, rázkódás álló. 

Drága?

A Titan LTO energiatárolók bekerülési költségeiket tekintve az LFP-hez képest valóban drágábbak. De a magasabb kezdeti költségeket az akár ötször-tízszer hosszabb élettartam, a kiemelkedő megbízhatóság, a rendkívüli biztonság és a kiváló hatékonyság kompenzálja.

Sejtek kiegyensúlyozása és monitorozása

Az LTO energiatárolók BMS-el, azaz cella-kiegyensúlyozással és cella-figyeléssel is rendelkeznek. A cellák töltöttségének, feszültségének ellenőrzését a beépített coulometerrel lehet ellenőrizni.

Az energiatárolót kezelő rendszer (BMS) funkciói

 1. Riasztási funkció, amikor az energiatároló valamelyik cellájának a feszültsége 2 V alá csökken
 2. Leválasztja vagy leállítja a terhelést, ha a cella feszültsége kevesebb, mint 1,8 V
 3. Leállítja a töltési folyamatot, amikor az energiatároló valamelyik cellájának feszültsége meghaladja a 2,85 V-ot.

4. Leállítja a rendszert, ha egy cella hőmérséklete meghaladja az 50 ° C-ot.

A Titan LTO 20 kW főbb jellemzői:

Névleges feszültség: 52 V

Névleges kapacitás: 400Ah

Névleges teljesítmény: 20.000 Wh

Használható energia: 16.000 Wh

Kisütési feszültség: 36,2-48V

Töltési feszültség: 54,2-54,6V

Ajánlott töltési/kisütési áram: 335 A

Kommunikációs port ( opció) : RS485

Páratartalom: 5-90%

Magasság: max. 2000m

Működési hőmérséklet: 0-50 Celsius

Ciklusszám: akár több, mint 30.000 (+25 Celsius)

Tervezett élettartam: akár 80 év (+25 Celsius, 80% DOD, 0,2C)

Súly: 250 Kg

 • Az LG új modulja, a NeON ™ 2 a CELLO technológiát alkalmazza. A CELLO technológia 3 gyűjtősínt 12 vékony vezetékkel helyettesít a teljesítmény és a megbízhatóság növelése érdekében.

  Az LG NeON® 2 BiFacial napelemeket úgy tervezték, hogy a modul mindkét oldalát hasznosítsa a több fény elnyeléséhez és a több energia előállításához. Az LG NeON® 2 BiFacial segítségével a normál monofaciális modulokhoz képest akár 30%-al több kimeneti energia állítható elő.

  FŐBB JELLEMZŐK

  Fokozott teljesítménygarancia

  Az LG NeON® 2 BiFacial fokozott lineáris teljesítménygaranciával rendelkezik, max. éves lebomlás -0,5%. Így az LG garantálja a min. a névleges teljesítmény 86% -ának 25 éves működés után is.

  Kétoldalú energiahozam

  A kétoldalú kialakításnak köszönhetően ( a panel mindkét oldalán megtalálhatóak a cellák) optimális körülmények között akár 30% -kal több energiát is elő lehet állítani, mint a hagyományos modulokkal. Ez panelenként akár 540W energiát is jelenthet, ami 24 panel esetében megközelítheti a 3.240 Watt többletet, azaz összesen a 13.000 Wattot! 

  Jobb teljesítmény egy napsütéses napon

  Az LG NeON® 2 BiFacial a jobb hőmérséklet-tűrésnek köszönhetően magasabb teljesítményt biztosít, mint sok más modul erősen az napsütéses, forró, nyári napokon.

  Több energia egy felhős napon is

  Az LG NeON® 2 BiFacial felhős napon is kiváló teljesítményt nyújt. Az LG NeON® 2 BiFacial tervezéséhez az LG új CELLO technológiáját használták. A cellák hatékonysága a hátsó oldalon csak kissé alacsonyabb, mint az elülső oldalon.

  Majdnem nulla LID (fény okozta lebomlás)

  Az LG NeON® 2 BiFacial panelokban használt un. n-típusú cellákban szinte nincs bór, amely a hagyományos modulok kezdeti hatékonyság csökkenését okozza.

 • A nyitott acéllemez profilokból készülő tartószerkezet speciálisan napelemek fogadására lett kifejlesztve. A szerkezetet alkotó alapkeretek kétpontos rögzítéssel kapcsolódnak a talajhoz. A telepítés helyszínének függvényében alakítható rendszer egységesített elemekből épül fel. A napelem tartószerkezeteket az Európai Unióban előírt Eurocode szabványoknak megfelelően méretezik az időjárási igénybevételre. Mindez a minőségi alapanyagokkal együtt hosszútávú megbízhatóságot, stabilitást garantál a technológiának.

  Az Off-Grid prémium napelem-tartószerkezetekkel felépített rendszereink a stabilitás mellett a hatékonyság növeléséről is gondoskodnak.

Ez érdekel!

Fenntartható építészet

Hogyan építsünk fenntarthatóan és érjük el a szén-dioxid csökkentési célokat, miközben a növekvő népesség lakhatási és infrastrukturális igényeit is figyelembe vesszük?

Okos, tartós és gazdaságos – TITAN ESS

A TITAN ESS rendszerben nemcsak a rendkívül tartós LTO cella-modulokat találod meg, hanem az intelligens töltéskiegyenlítőt, az invertert és az energiagazdálkodásért felelős szoftvert is, hogy az egész rendszer zökkenőmentesen működhessen. Igényeidnek megfelelően a TITAN ESS később bővíthető is és nagyon magas élettartamot biztosít.

No more posts to show

VAN KÉRDÉSED?

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

Kérj árajánlatot!